Pizza
10. 7. 2011
Potrebujeme:
0,5 kg hladkej múky, 1 lyžica olivového oleja, 1 lyžica soli, 1 kocka droždia, 2,5 dl studenej vody. |
![]() |
Ingrediencie zmiešame a cesto necháme vykysnúť asi 40 minút na teplom mieste. Potom ho rozdelíme na dve polovice a z každej vyvaľkáme tenkú pizzu (okraje vyvýšime), ktorú potrieme kečupom alebo paradajkovým pretlakom. Posypeme oregánom a podľa chuti na pizzu naložíme čo máte radi - šunku, salámu, anglickú slaninu, šampiňóny, hermelín, nivu atd. Pizzu pečieme v dobre rozohriatej plynovej rúre asi 10-15 min. V teplovzdušnej asi 5-8 min.
Zdorj:http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=12510&k=17
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.